Lenne néhány kérdésem a ricinusolajról! Tényleg segít a hajnak, szempillának?
Szia!:)
Nem mindenkinél okoz hajhullást, egyszer azt olvastam, hogy a világosabb hajúaknál okoz hullást, viszont ebből nen tudom mennyi igaz:) nekem barna váll főlé érő hajam van, és most növesztem.
Ahogy én használom az olajat: Hajmosás előtt 1ek. ricinuolajat és 1 ek. olivaolajat mikorban langyosra melegítem ( nem kell forróra) és egy hajfestő ecsettel felkenem a hajamra. Amikor felkentem egy zuhanysapi alá teszem a hajam, és azt egy törölközőbe tekerem. A pakolást olyan 2-3 órára hagyom rajta (úgytudom ha túl sokáig haggyuk rajta akkor fog hullani) utána 2 samponozással nekem szépen kijön (ha neked nen akkor legközelebb tegyél bele egy tojássárgáját, de fontos először melegítsd, és aztán rakd bele a tojást, mert nekem rántotta lett belőle...) aztán én hagyom megszáradni, mert nem szeretem a hajszárítót. Amikor megszáradt nagyon szépen csillog és puha is. Nagyon sok babahajam nőtt tőle, és dúsabb is lett. gyorsabban nő tőle a hajam, szóval nekem nagyon bevált, és nem is drága, 300 Ft gyógyszertárban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!