Miért fél néhány lány/nő a gyantázástól, epillálástól, s úgy egyáltalán a szőrtelenítéstől?
Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 21:13
1/7 anonim válasza:
Miből gondolod,hogy fél tőle valaki?
2/7 anonim válasza:
Van aki azért nem szőrtelenít, mert nem hódol be a divatnak. Nem akar szőrtüszőgyulladást kapni, vagy hüvelyi fertőzést. A szőr azért nő ott, mert szükség van rá.
3/7 A kérdező kommentje:
nem csak puncira gondoltam.
s lássuk be, nem egy szép látvány a szőrös lábú nő a strandon
2015. júl. 3. 22:23
4/7 anonim válasza:
Nem láttam még olyat aki félt volna ezektől, max nem szeretik, de szerintem az érthető miért... én pl tele leszek szőrbenövésekkel, gyulladásokkal ha szőrtelenítek, elegem van nagyon belőle.
5/7 anonim válasza:
Én még nem láttam szőrös lábú lányt a strandon,sőt sehol sem. Így vagy úgy,de manapság mindenki szőrtelenít.
6/7 anonim válasza:
ekcémás vagyok. :D de borotvázok. csak néha az is szétszaggatja a bőröm XD
7/7 anonim válasza:
A gyantázásról videó, nem tűnik félelmetesnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!