Létezik olyan szilikonmentes hajápoló, amit ajánlanátok szálkás, fénytelen hajra?
Pedig az argán olaj táplálja leginkább a száraz hajat. De abból is a 100%-os bio kell. Nem mindegy. És minden nap használni.
Nekem elég kezelhetetlen volt a hajam, sokat segített az argán, de nem csak a termékeken múlt hanem a módszereimen. Pl samponozni csak a fejbőrt szabad, nem végig a hajat. A hajhosszra balzsam kell. Törcsivel dörgölni tilos, hajszárító tilos, vasaló és egyebek tilos. Vizesen fésülni tilos. A fésű minősége is fontos. Meg sok ilyen hülyeség van, nem tudom te mennyire tartod be ezeket.
Pakolásból én Kallost Latte-t használok, nekem eddig ez az ami a legjobban teljesít. Samponból Balea.
A Latte egy szilikonbomba. Nekem a Kallos Color jött be, narancssárga tégelyes. Ha attól nem lesz tükörfényes selyem puhaságú hajad, akkor semmitől. A Schauma samponokból nekem bejött pár, van köztük szilikonmentes, de ha lehet a gyógynövényest és a férfit hagyd ki, a többi nagyjából oké.
Ami még bejött samponnak, az a Rossmannos Wellness&Beauty piros fürdő/tusoló gélje, a szemet sem csípi, viszont agyon van parfümözve, kész gyümölcsbomba. Bumm. Persze plusz ápoló nélkül magában nem való száraz hajra, nem szárít, de kell hozzá a balzsam/pakolás. Az argán nekem hajolajnak nem jött be, kókuszos pakolásba viszont isteni! A kettő együtt egy csoda (persze nem egy-két használat után), 20-40 perc pácolódás mosás előtt heti egyszer, és a fodrász 3 hónap után megkérdezte miért akarok 1 centit vágatni, hiszen nincs eltörve! Nekem ennél meggyőzőbb érv nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!