A fodrászok milyen sampont használnak? Márkanevet írjatok!
Ha fodrászhoz megyek mindig olyan jó puha lesz a hajam, pedig olcsó "noname" sampont használnak.
Tudnátok neveket írni??? Szeretnék venni nagy kiszerelésű sampont.
A Syoss, Head&Shoulders és társai semmit nem érnek már...
Nem a sampon,hanem a hajápoló a titka :D Gondolom látod,hogy közbe fúj rá flakonból pár fújást,közbe beledörzsöl valamit... na attól :)
Nálam egy almás hajolajat használt,ilyen nagyon nagyon pici ampulla,kb. mint egy kisebb körömlakk,kérdeztem tőle,azt mondta,hogy 3800 Forint,és a hajamra rárakta a 1/3-át :D
Ha csak heti 1x használod,akkor is 3 hétre durván 4000 Forint szerintem baromi sok. Mondta a fodrászom,hogy használjam a gazdaságosabb változatot,meg is vettem magamnak,nem rossz cucc,de közelében nincs ezeknek a drágaságoknak! :D
Amúgy nekem fodrász Syoss terméket ajánlott(balzsamot vettem belőle,mert van bevált sampon),azóta újra boldogság az életem :D Na jó,ennyire azért nem durva,de nem is tudom mi lenne velem a balzsam nélkül. :)
Attól függ, mit engedhet meg magának, ha menő, akkor drágább sampont, ha kevésbé menő, akkor olyan 1000ft/liter az általa használt sampon. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a többi a sörtekefén, a beszárításon meg a nagy teljesítményű hajszárítón múlik! Attól rengeteget változik a haj állaga átmenetileg.
Sokan használnak Kallos sampont és balzsamot, mert olcsó, nagy kiszerelésben is lehet venni, nagyon puha tőle a haj.
Az én fodrászom Schwarzkopf samponokkal dolgozik, na nem a drogériásokkal, hanem a felsőkategóriás samponokkal, illetve a L'orealnak is vannak felsőkategóriás samponjai, azokból 2500-3000 forint 250ml.
Szerintem sem a sampontól függ. Annak a tisztítás a szerepe. Utána kell balzsam, aztán a frizurától függően még hajhab, vagy valami ápoló olaj, hajpermet...
A professzionális termékek koncentráltan tartalmazzák az összetevőket, nem csoda, hogy ezektől jobb állapotba kerül a haj. Nem mindegy a hajszárítás technikája sem.
Én azt ajánlom, kérdezd meg legközelebb a fodrászodat, hogy mit használ? Lehet, hogy még venni is tudsz tőle, a legtöbb eladással is foglalkozik, és vannak kis kiszerelésű termékeik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!