Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Első szoláriumozás?

Első szoláriumozás?

Figyelt kérdés

Először készülök szoláriumba menni, de nem tudom, hogy pontosan mit kéne magammal vinnem. Hallottam, hogy vannak szoláriumkrémek, de nem szeretnék venni, mert maximum kétszer mennék összesen. Enélkül nagyon káros lenne? Esetleg más alternatíva?

*nem kérek hegyibeszédet a szolárium károsságáról, köszönöm! automatikus piros pacsi érte*

2015. júl. 30. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit vinned magaddal. Max sminklemosót, ha szükséges.
2015. júl. 30. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Semmi nem kell. Ott adnak szemvédőt,papírtörölközőt ha kell.

Krémet lehet venni 250Ft-tól a szalonokban, ami kis tasakban van és 1-2 alkalomra elég. Én tegnap voltam másodjára, bekentem magam és látványosan barnultam. Kezdem elveszteni a pinceszínt.

És fő a fokozatosság!

2015. júl. 30. 22:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, azt hittem, hogy valami nagy tubusban van. Koszonom a valaszokat! :)
2015. júl. 30. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!