1 hónap múlva indulok nyaralni, de szeretnék egy kis színt. Még sosem voltam szoláriumban. A lényeg hogy az anyajegyeim miatt 2óránként kell kennem magam 50faktoros naptejjel hogy véletlen se égjek le, meg persze nem is szeretnék, de így persze napozni se tudok mert ha tenném is, nem lenne hatása.. Nincs véletlen olyan szolárium ahol még én se égnék le? Esetleg heti 1x 6perc valami csokicsős helyen, meglátszik? Köszönöm a válaszokat, ebben a témában nem vagyk otthon :)
Anyajegyekkel és fehér bőrrel egyáltalán ne menj szoliba, a napot is kerüld ha lehet. Max du 3 után napozz 50-es naptejjel és kevés ideig, naptejből Hawaiian Tropic ami alatt lehet barnulni is.
2015. júl. 22. 18:18
3/11 anonim válasza:
Ilyen bőrrel nem szerencsés
2015. júl. 22. 19:07
4/11 Antonia :) válasza:
baromsag..enis nagyon feher boru vagyok,de szoli helyett inkabb a napozast ajanlom...en egyszer voltam szoliban,3perccel kell kezdeni es csak sokadszorra latszik meg allitolag..de nyari munkan 8orat vagyok napon,30faktorossal kenem magam,elso ket hetben le le egtem,de mostanra mar csak barnulok es semmi problema(igaz,h kozben paradicsom piros vagyok,meg tuti le fog majd kopni a borom) de ha kis szint akarsz napozz parszor s kesz:))
2015. júl. 22. 20:07
5/11 A kérdező kommentje:
Nem hajrá bőrrák meg ilyeneket kértem, bunkókám. Direkt azért kérdezem, mert nekem pl maga a bőrgyógyászom mondott valami eu csokicsöves szoláriumot a sápadtságom ellen és azzal nem égek le, és hogy az nem káros a bőrőmre annyira mint a nap. Pont ezért kérdeztem, hogy tud-e ezekről valaki valami korrektet, mert a legtöbb weboldal humbugot ír meg csak PR, így személyes tapasztalatokat kérek inkább. Nem kreol akarok lenni, de nem is kis vámpírgyerkőc.
50es naptejjel meg akármennyit napozik az ember max fehérebb lesz:D Multkor vagy 4 órán át süttettem magam, 2 kenéssel, plusz egész nap a strandon voltam vízben ha épp nem a parton feküdtem, és nem, még csak piros se lett a vállam se. Szóval az így felejtős.
2015. júl. 23. 02:00
6/11 anonim válasza:
Kipróbálhatod a 0,3 Eus csöveket, nem hiszem, hogy nagyot bukhatsz vele
2015. júl. 23. 13:24
7/11 anonim válasza:
Bunkó itt csak te vagy, a bőrgyógyászodtól meg vissza kellene vonni a diplomáját.
2015. júl. 23. 14:43
8/11 anonim válasza:
utolsó, gondolom te többet tettél le az asztalra, mint a bőrgyógyász. az én bőrgyógyászom szerint sem rossz dolog a szolárium, csak meg kell tartani a mértéket. előbb mutass fel valamit, aztán pofázz
2015. júl. 23. 16:22
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsónak, így vesztett a bunkó kiütéssel. szia.
2015. júl. 24. 01:56
10/11 anonim válasza:
Jaj, te jó ég, mennyi embernek nincs élete! Ennyi erővel a kérdező hosszú pulcsiban meg gatyában legyen egész nyáron, nehogy a nap hozzáérjen a bőréhez, mert meggyullad, nem? Légyszi, a butaságaitokat máshol szórjátok szét.
Nekem is elég fehér a bőröm, és sok anyajegyem van. Én úgy szoktam, hogy a nagy, kiálló anyajegyekre szoli előtt kenek 50 faktoros naptejet. 6 percre megyek általában hetente egyszer, teljesen jó, ha már elérsz egy stabil színt, akkor lehet növelni kilencre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!