Tudnátok segíteni egy kezdő szoláriumozónak?
Heti 4* minek akarsz napozni?
Na nem baj, majd rájössz, mikor 35 évesen 50-nek fogsz kinézni, mint egy rossz alkoholista.
Hány ilyet ismerek, most meg éjszakákat bőg át:)
Nincs értelme szoliba járnod,nem fog eltűnni a már meglévő bikini,meg bugyi és egyéb foltod teljesen,pláne, hogy a tested többi része jobban barnul.
Korábban kellett volna meztelenül kezdened a szolit,akkor lenne értelme.
Szerintem már felesleges járnod.
kedves utolsó, bár nem én linkeltem a cikket, teljesen egyetértek a cikk tartalmával.
aki aggódik a d vitamin hiány miatt, szedjen kapszulát. a magyar emberek többsége semmilyen fényvédő krémet nem használ, akkor hogy lennének d vitamin hiányosak? napi 20 perc napon töltött idő elegendő mennyiségű d vitaminhoz juttatja a szervezetet. amúgy meg naptejjel is lehet d vitaminhoz jutni, mivel egy naptej sem véd 100%-osan, tehát valamennyi uv úgy is a bőrt, termelődik a vitamin.
a bőrrák és a ráncosodás nem ugyanaz. attól még, hogy a szolitól esetleg nem leszel bőrrákos, még durván ráncosítja a bőrt. nővéremen is látom ezt, 17 éves kora óta szolizik, a barnaság a mindene, most 27, 2 év közöttünk a különbség, mégis 10-zel néz ki többnek, pedig nagyon igényes, sportos nő. én sosem szoliztam és napozni sem szoktam, engem még fiatalabbnak is néznek a koromnál (25 évesen mindig elkérik a személyimet alkohol vásárláskor jeee), szóval van abban valami, hogy a szoli ráncosító koporsó. : D
amúgy meg a cikk írójáról annyit, hogy ismerem a blogját, évekkel ezelőtt még ő is járt szoliba, barna is volt, sőt, tengerparton is lebarnult, szóval alkalmas a bőre a barnulásra. csak volt annyi esze, hogy utánaolvasott a káros hatásainak, a tudomány egyöntetűen károsnak tartja a szolit, és a csaj is belátta, hogy eszement baromság a barna bőr miatt idő előtt öregedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!