Hajgöndörítés habbal vagy sprayvel? (kezdő vagyok, link)
Figyelt kérdés
Egyáltalán mi a különbség a kettő között?
Egyenes hajam van,be szoktam tekerni szárítás után,amikor még rövidebb volt tök jól megmaradt de hogy egy kicsit hosszabb lett (váll) hamar kilógja magát. És kb ilyen hajat szeretnék: [link]
egy másik: [link] bal oldali)
Lehetséges vhogy begöndöríteni? Milyen terméket ajánlotok és hogyan kell őket használni?
Előre is köszi :))
2015. jún. 6. 11:06
1/8 anonim válasza:
Tehetsz rá habot előtte, attól jobban tartja magát. EGyébként mást nem nagyon tudsz csinálni, az egyenes haj tényleg nagyon hamar kidobja
2/8 A kérdező kommentje:
Mármint mi előtt tegyek rá habot?:)
2015. jún. 8. 09:01
3/8 anonim válasza:
A betekerést én úgy vettem hogy hajcsavarót vagy valami olyasmit használsz, de lehet félreértettem :D
4/8 anonim válasza:
Én mindig azt csinálom, hogy megmosom a hajam, aztán ilyen hosszú szivacsra (százas boltokban, fodrászkellékesnél lehet kapni) rátekerem, de előtte Kallosos hajhabbal bekenem (persze nagyjából meg kell szárítani előtte). Reggel kibontom és nagyon göndör lesz. Nekem is vállig érő hajam van. Remélem segítettem.
5/8 A kérdező kommentje:
És a hajhab direkt ilyen göndörítős v sima? Köszi a választ:))
2015. jún. 12. 11:17
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) Majd megpróbálom akkor így mert eddig mindig szárítás után tekertem be:)
2015. jún. 14. 18:49
8/8 anonim válasza:
Nincs mit, majd írj, hogy mi lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!