Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, van aki így csinálja?

Lányok, van aki így csinálja?

Figyelt kérdés
Fura lenne,ha a combomat gyantáztatnám,a térdemig meg borotválnám?mert a combomat nem tudom normálisan leborotválni meg nem akarom,hogy megvastagodjon rajta a szőr.Az egészet nem akarom.gyantáztatni mert zavar ha lábszáramszőrös
2015. júl. 30. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan gyantáztathatod végig. Legfeljebb két gyantázás között alul le is borotválod.

Én epilátort használok, így bármikor le tudod szedni a már kinőtt szálakat. Nem kell megvárni, hogy sok teljesen kinőjön, mint a gyantánál, de tartósabb sokkal, mint a borotva és nem szúr.

2015. júl. 30. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, én borotváltam a combomat hormonbaj miatt, előtte kis pihék voltak, most meg sötét szőrök :( szerencsére kevés annyira rövid nadrágom van, én hajnyíróval nullásra leszedem ha mégis :D
2015. júl. 30. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is gyantázom a combomat, míg a lábszáramat borotválom. Az ok, hogy a lábszáramon nem viszi rendesen a gyanta a szőrt. Alkalom adtán a combomat is borotválom, mondjuk nyáron, de amikor már vagy még csak térdig érő vagy hosszú nadrágban járkálok, mindig megvárom a gyantázási hosszt :)
2015. júl. 30. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!