Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Mit tegyek ha ennyire...

Lányok! Mit tegyek ha ennyire szörnyű a hajam? Tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
Nagyon problémás,felül zsíros ,alul száraz hajam van.Akármilyen pakolást,balzsamot ,sampont használok nem változik semmi.Sajnos ha megyek valahova muszáj ki vasalnom,mert anélkül undorító szalmakazalnak néz ki.A vasalás következtében nagyon eltörtek a végek pedig hővédőt használok.Mit csináljak vasalás helyett?

2015. júl. 23. 17:48
 1/4 manó1235 ***** válasza:
A Brasil cacau pakolás tartósan egyenesíti a hajat, az árát nem tudom hogy mennyi, de tényleg működik, ismerősömnek is azzal lett kezelve a haja mert ő is folyton vasalná mert kezelhetetlen a haja. Lehet nem olcsó mulatság de megóvod a hajad és akkor a töredezés és szárazság probléma már kilőve.
2015. júl. 23. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2015. júl. 23. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ricinusolaj:) Nagyon puha,fényes lesz tőle a haj
2015. júl. 30. 20:36
 4/4 anonim válasza:
Úgyan ez a problémám ! Brazil Cacaut próbáltam de mivel zsíros a hajam felül ezért sokszor kell mosnom 3x egy héten hamar lekopott . A fodrászom a szárazsampont ajánlotta de mivel nagyon kevés sárga pigment van a hajamban így is úgy néz ki mintha be lenne hintőporozva de a szárazsamponnal eldolgozva mégolyanabb ! Most rendeltem meg a remington hydra care hajvasalóját remélem az beválik mert azt hallotam uncsitesòmtól hogy sokkal egyenesebbés tartósabb vele a végeredmény !
2015. aug. 24. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!