Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hullik a hajam, mit tegyek?

Hopless kérdése:

Hullik a hajam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Borzasztóan hullik a hajam. Nem egyszer mentem el a háziorvoshoz is erre ő azt mondta nem foglalkozik velem ameddig sok vasat/fémet hordok. Mert hogy szerinte attól van. De már egy jó ideje lemondtam róluk hátha, de ugyan úgy csomókban jön ki ahányszor megfésülködöm vagy megmosom.

Nagyon örülnék értelmes válaszoknak.

2015. júl. 30. 03:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Hull a hajam mint a hó, samponom a Wash and Go! :D

Cseréld le a samponod valami magasabb vitamintartalmúra, mert ezt a vitaminhiány okozhatja!

2015. júl. 30. 05:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha rendesen étkezel, esetleg vitamint is szedsz, illetve hajtípusnak megfelelő samponnal mosod, akkor más lehet a gond, amivel nem ártana felkeresni egy bőrgyógyászt vagy hajgyógyászt. A vasnak meg fémnek nem tudom, mi köze lehet a dologhoz, szerintem szimplán csak egy paraszt a háziorvosod. :)
2015. júl. 30. 11:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. aug. 3. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!