Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Háziorvos nem fog kiröhögni,...

Háziorvos nem fog kiröhögni, ha azt mondom adjon beutalót vérvételre mert hullik a hajam?

Figyelt kérdés

Napi 50-60 szál hullik ki, hajmosásnál inkább meg se merem számolni. Ha dús hajam lenne nem aggódnék, de alapjáraton is kevés vékony szálú. Fogyózok, de napi 4szer eszek, ezért gondoltam esetleg a vitaminhiányra. Szedek fogamzásgátlót 4 hónapja. Olvastam azis lehet a bűnös.Hónapok óta szedek dm-es hajvitamint, egy hete vastablettát,ma meg elkezdtem 500mg c- vitamint is. Mit tegyek még ? Anya mondta a vérvételt, de félek kinevet a háziorvos :(

20/L

2015. júl. 21. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem fog kiröhögni, de 50-60 szál kb. mindenkinek kihullik egy nap alatt, hajmosásnál meg mindenkinek jóval több jön ki.
2015. júl. 21. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:

50-60 szal az semmi, az nem hajhullas.

De egyebkent nem fog kinevetni a haziorvos.

2015. júl. 21. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Valahol olvastam, hogy napi kb 100 kihullott szálig még normálisnak tekinthető.
2015. júl. 21. 16:09
 4/7 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Szerintem nem röhögne ki, de az 50-60 szál naponta mindenkinek kihullik és hajmosásnál normális, hogy több is. :)

Úgyhogy nincs miért aggódnod!

2015. júl. 21. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbáltad már a Herba Vita hajszeszt? Minden nap fejbőrbe masszírozva, nem kell kimosni sem. Mire elfogyott, ami kb 2 hét nekem már alig hullott ki hajmosáskor is 2-3 szál. ELőtte meg csomókban maradt haj a kezemben bármikor hozzáértem...
2015. júl. 21. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg ő hova küldene ezzel, lehet egy szakértő vérvétel nélkül meg tudná mondani az okát.
2015. júl. 21. 19:24
 7/7 pinkpancser ***** válasza:
Mint mondták, ez nem sok. Viszont ha úgy érzed, tényleg menj el dokihoz. Kinevetni nem fog, főleg mert neki is érdeke, hogy minél több vizsgálatot végezzenek rajtad. De érdemes lehet megnézni fogorvost is, mert pl foggyulladás is okozhat hajhullást.
2015. júl. 22. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!