Eredeti szőke hajat milyen színűre ajánlotok festetni?
Figyelt kérdés
világos bőrű vagyok,a szemöldököm is szőke(de az megoldható) van pár szeplőm is, ezért gondoltam a túl sötét haj nem illene hozzám, mégsem tudom, hogy mit kezdjek vele.. a melír is szóba jöhet, kérdés, hogy világosabbat, agy sötétebbet tetessek bele2015. júl. 29. 16:28
1/8 anonim válasza:
Esetleg vörös, de én természetes vörösként annyira nem szeretem a festett vörös hajat, és ezzel még vannak így páran, és tapasztalatból mondom nehéz hozzá öltözni. Szóval én inkább a vöröses vagy világosabb szőke/sötét szőke melírt javasolnám. Remélem tudtam segíteni 16L
2/8 anonim válasza:
Én anno nagyon halvány rézvörösre festettem, de megbántam nagyon. A lenőtt hajam sokkal sötétebb, sosem lesz már igazi szőke, illetve 3 éve nem festem, de sokszor visszaköszönnek még vöröses részek a hajamban. A vörös festéket/pigmenteket a legnehezebb kiirtani a hajból, szóval jól gondold meg.
3/8 A kérdező kommentje:
Igazából vörösre nem nagyon szeretném. arra gondoltam, hogy jelenleg most olyan a hajam, mint itt a 9. vagy a 8.3, és mi lenne, ha világosabb melírt tetetnék bele? szerintetek jól nézne ki?
2015. júl. 29. 16:54
5/8 anonim válasza:
Vörössel csak akkor próbálkozz, ha készen vagy feláldozni a hajszíned egy darabig :D Ugyanis attól nagyon sok munkával tudsz megszabadulni csak.
6/8 anonim válasza:
Inkább hamvasítsd, az nem is árt mint a festés meg melír és mégis más színt kapsz. Vagy 4-6 mosásos színező samponokkal bármilyen hajad lehet, akár 2 hetente más színű is. Én tuti így csinálnám ha szőke lennék alapból. :)
7/8 anonim válasza:
A szép szőke hajadat ne fesd be, olyan jó amikor valaki eredetileg szőke... Max. egy kis mellír, de tényleg ha nem őszülsz vagy ilyesmi csak akkor fesd be.
8/8 A kérdező kommentje:
jaj dehogy! :D még csak 20 éves vagyok :D azért is gondoltam ilyenre, mert gyorsan zsírosodik a fejbőröm, vagy legalábbis a szőke hajon szerintem jobban meglátszik mint egy barnán, és kicsit már unom, h kb minden másnap meg kell mosnom, ezért arra gondoltam, hogy az majd kiszárítja
2015. júl. 31. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!