Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eredeti szőke hajat milyen...

Eredeti szőke hajat milyen színűre ajánlotok festetni?

Figyelt kérdés
világos bőrű vagyok,a szemöldököm is szőke(de az megoldható) van pár szeplőm is, ezért gondoltam a túl sötét haj nem illene hozzám, mégsem tudom, hogy mit kezdjek vele.. a melír is szóba jöhet, kérdés, hogy világosabbat, agy sötétebbet tetessek bele
2015. júl. 29. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Esetleg vörös, de én természetes vörösként annyira nem szeretem a festett vörös hajat, és ezzel még vannak így páran, és tapasztalatból mondom nehéz hozzá öltözni. Szóval én inkább a vöröses vagy világosabb szőke/sötét szőke melírt javasolnám. Remélem tudtam segíteni 16L
2015. júl. 29. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én anno nagyon halvány rézvörösre festettem, de megbántam nagyon. A lenőtt hajam sokkal sötétebb, sosem lesz már igazi szőke, illetve 3 éve nem festem, de sokszor visszaköszönnek még vöröses részek a hajamban. A vörös festéket/pigmenteket a legnehezebb kiirtani a hajból, szóval jól gondold meg.
2015. júl. 29. 16:48
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazából vörösre nem nagyon szeretném. arra gondoltam, hogy jelenleg most olyan a hajam, mint itt a 9. vagy a 8.3, és mi lenne, ha világosabb melírt tetetnék bele? szerintetek jól nézne ki?

[link]

2015. júl. 29. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
#1 szerintem igen
2015. júl. 29. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Vörössel csak akkor próbálkozz, ha készen vagy feláldozni a hajszíned egy darabig :D Ugyanis attól nagyon sok munkával tudsz megszabadulni csak.
2015. júl. 29. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább hamvasítsd, az nem is árt mint a festés meg melír és mégis más színt kapsz. Vagy 4-6 mosásos színező samponokkal bármilyen hajad lehet, akár 2 hetente más színű is. Én tuti így csinálnám ha szőke lennék alapból. :)
2015. júl. 29. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
A szép szőke hajadat ne fesd be, olyan jó amikor valaki eredetileg szőke... Max. egy kis mellír, de tényleg ha nem őszülsz vagy ilyesmi csak akkor fesd be.
2015. júl. 29. 21:22
 8/8 A kérdező kommentje:
jaj dehogy! :D még csak 20 éves vagyok :D azért is gondoltam ilyenre, mert gyorsan zsírosodik a fejbőröm, vagy legalábbis a szőke hajon szerintem jobban meglátszik mint egy barnán, és kicsit már unom, h kb minden másnap meg kell mosnom, ezért arra gondoltam, hogy az majd kiszárítja
2015. júl. 31. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!