Nagyon fehér bőröm van, akkor a szőke haj nem állna jól nekem? Milyen hajszínt ajánlotok?
Én is nagyon fehér bőrű vagyok, és nekem régóta sötét a hajam. Először majdnem fekete volt, most "csak" nagyon sötét barna. Én szeretem, mert szépen kiemeli a bőröm fehérségét meg a kék szememet; mások is megjegyezték már, hogy jó az összhatás. :)
De szerintem ha megtalálod a megfelelő szőke árnyalatot, az nagyon szép tudni lenni a fehér bőrhöz! :)
Nekem feketénél festeni kellett a szememet.
Szőkénél mindegy, de ott is jobban állt egy kis festék.
A barnánál van elég kontraszt festék nélkül is, de nekem barna a szemem, barnák a szempilláim is, lehet hogy ez az oka.
Csak így a ruhatár is más, egy szőkéhez, egy feketéhez más ruhák állnak jól, mint egy barnához. Feketéhez az élénk színek jól mutatnak szerintem. Szőkéhez megy a fekete. Barnéhoz valahogy jobban kell a színeket megválogatni.
Ha sárgás tónusú a bőröd, akkor a meleg szőke árnyalatok közül válassz. (pl mézszőke, aranyszőke, homokszőke). Mindenképpen természetes árnyalatokban gondolkodj.
Ha rózsaszínes tónusú, akkor mehetnek a világosabb, hideg árnyalatok. (pl skandinávszőke, hamvasszőke)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!