Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen haj állna jól nekem?

Milyen haj állna jól nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Elég fura kérdésem lenne. Dús és hullámos a hajam, és szeretnék egy olyan frizurát vágatni, amely kimondottan erre a hajtípusra van. Magyarul: eléggé "kócos" a dolog, es valami olyat szeretnék, amivel megtartja a formáját (pl.: "tépett")

2015. júl. 28. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem vagasd le vallig kb es ritkittasd meg egy kicsit

Nekem is ilyen a hajam es amikor meg hosszu volt, csak szenvedtem vele, amiota levaggattam, alig van vele dolgom

2015. júl. 29. 10:33
 2/3 anonim válasza:
Nekem nagyon rövid volt! De meg nőtt egy kicsit! Vágasd le kb. vállig vagy nyakon felül. lehet hogy nagyon kicsi és vastag de majd megnő és megritkul magától!
2015. júl. 29. 19:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehet kipróbálom, de kisebb koromban volt még vállig érő hajam, de akkor is szanaszét állt:D.
2015. júl. 30. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!