Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minek hosszú haj annak,...

Minek hosszú haj annak, akinek vacak haja van?

Figyelt kérdés
Elnézem a mai 15-25 éves lányokat és szinte mindnek hosszú haja van, annak is akinek csak 2 szál van, mintha 2 szál spagetti konyulna lefelé. De most komolyan: miért kell ragaszkodni a hosszú hajhoz annak, akinek 2 szál cafog hátul, vékonyszálú?

2015. júl. 25. 13:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
A hardcore verziója ennek az, amikor a kopasz vén rockernek van hosszú haja. Felül semmi, hátul meg lóg le pár szál, az is csapzott.
2015. júl. 25. 14:09
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Amúgy nyilván a divat miatt. Egy bizonyos életkor alatt sok ilyen jelenség megfigyelhető.

Miniszoknya, forrónadrág elefántcombokon

Feszülős ruha nagy hason, nagy, lógó mellen

Bakancs nyáron

Harisnyanadrág+farmershort+tornacipő kombináció

Cicanadrág miniszoknyával 100 kg pluszos tiniken

2015. júl. 25. 14:13
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
ezt én se értem de tényleg így van
2015. júl. 25. 14:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nekik tetszik. Értem, hogy neked meg nem, de milyen választ vársz?
2015. júl. 25. 14:48
 5/18 anonim ***** válasza:
49%

Vacak hajam van,mégis hosszú,direkt növesztem,és imádom! Az egyetlen dolog a hajam,amit szeretek magamon,amúgy nagy hányadéknak tartom magam. Ha a hajamat valamiért le kéne vágatnom,nem lenne értelme tükörbe néznem.

Most az én példám alapján tedd fel újra magadban a kérdést!

Amúgy is,a hosszú haj szerintem sokkal szebb,mint az,amikor valakinek 5 cm összvissz a haja. A hosszú haj büszkeség,abban időd,energiád és pénzed van. Egyes embereknek a fodrász levágja minden hónapba rövidre,aztán annyi. Semmit nem foglalkozik a hajával,neki így az egyszerűbb. Hajat növeszteni viszont olyan kb,mint lefogyni 5 kilót. Ápolnod kell,figyelned kell arra,hogy hogyan fésülködsz,figyelni arra,hogy mivel ápolod. Le kell mondanod a hajvasalóról,be kell fektetned egy jó minőségű hajszárítóba,stb,stb.

Fogyókúrában is le kell mondanod a csokiról,figyelni,hogy mit eszel,stb,stb.

Rövid haj csak elhatározás kérdése! A hosszú hajad soha nem lesz elhatározásból! Oda kitartás is kell+odafigyelés.

Itt vannak a 40 fokok,minden alkalommal,amikor elsétálsz a fodrász előtt,vágyakozol oda be a székbe,kb. mint egy vödör hideg víz után. Mégsem vágatod le!

Ha egy kicsit is empatikus vagy,érteni fogod,amit leírtam.

2015. júl. 25. 14:52
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vacak a hajam és hosszú. Próbálom rendbe tenni, mindent megteszek érte, csak nagyon nehéz egészséges, nem töredezett hajat csinálni. Nem szeretem a rövid hajat, nem tudnék rövid hajjal élni se, soha nem válnék meg a hosszú hajamtól. Néha vágatok a végéből, csak már erősödne meg...:(
2015. júl. 25. 15:08
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

pedig a rövid haj is lehet vonzó egy lányon szerintem

21F

2015. júl. 25. 15:37
 8/18 anonim ***** válasza:
37%

5-ös, nem empátia kell hozzá, mert hülyeséget írtál.

Ha lett volna valaha rövid hajad, tudnád.

Ráadásul az elején írod, hogy azért hosszú neked, mert csúnya vagy.

Nekem mindenféle hosszúságú volt, így nem vagyok elfogult és tapasztalatból beszélek.

2015. júl. 25. 15:39
 9/18 anonim ***** válasza:
18%

Szép hajam van, és hosszú. Ha vacak lenne, nem növeszteném meg. Az én hajamban nincs sok energia fektetve, nincs szenvedés, ilyen magától. Lépcsősre van vágva, évente vagy háromszor a fodrász levágja a végét, megritkítja, utána csak mosnom kell meg kap egy kis hajbalzsamot, és kész. Fésülni sem kell. Beszárítani sem szoktam, ha összekötöm, utána marad benne annyi természetes hullám, ami pont jó. A színe is OK, festeni sem kell, így is olyan, mint egy sztáré.

Ha viszont nem így lenne, akkor tutira levágatnám. Most ebben a melegben is majd megőrülök, mert nagyon melegít. Nagyon dús, nagyon szép, de leengedni kb. 10 percre tudom, aztán már nyúlok is a hajcsatért. Az a probléma, hogy a kontyom szétcsúszik, mert egészséges a haj, kirúgja a csatot. magától szétbomlik.

2015. júl. 25. 16:25
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

XD

Egészséges, ezért nem tartja a csat. Az igen.

2015. júl. 25. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!