Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minek hosszú haj annak,...

Minek hosszú haj annak, akinek vacak haja van?

Figyelt kérdés
Elnézem a mai 15-25 éves lányokat és szinte mindnek hosszú haja van, annak is akinek csak 2 szál van, mintha 2 szál spagetti konyulna lefelé. De most komolyan: miért kell ragaszkodni a hosszú hajhoz annak, akinek 2 szál cafog hátul, vékonyszálú?

2015. júl. 25. 13:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Csúszik széjjel, újra kell csinálni gyakran. Olyan, mint abban a régi reklámban volt a csajé, aki csomót kötött rá, és szétomlott. Az egészséges haj így viselkedik.
2015. júl. 25. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Azért mert azt hiszik a csajok hogy attól szebbek ha hosszú. Pedig ez hülyeség, sok lánynak jobban állna a rövidebb.
2015. júl. 25. 17:29
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

8#,5ös vagyok!

Hát képzeld el,volt rövid hajam,és pokol volt vele az életem. Levágattam a szép,hosszú hajamból 35 centit,meg is bántam egy 3 hónapra rá! Aztán most már 2,5 éve növesztem,lassan eléri a régi hosszúságot!

Nem írtam hülyeséget,képzeld,mert azzal,hogy te elmész fodrászhoz és mindig megnyíratod a magad 8-10-15 cm-es hosszúságára,azzal letettél a hajadról,csak mosnod kell,és annyi. Akinek viszont hosszú haja van,az igen is büszke általában rá,hogy nem a könnyebbik utat választja,és foglalkozik a hajával. De ezt te nem fogod megérteni soha,hogy milyen az,amikor valaki heti szinten 2x törődik 1 órát a hajával. És nyilván,tönkremegy a haja egy jó idő után,főleg,ha nem is vágatja 3 havonta. És lehet,hogy ronda,vacak haja lesz egy idő után,de lehet,hogy sokkal szívesebben van el a ronda hosszú hajával,mint a röviddel.

És senkinek semmi joga ahhoz,hogy beleszóljon,hogyha a másiknak nem jó minőségű a haja,akkor mit csináljon vele!

2015. júl. 25. 18:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

de akkor valamit mégiscsak sz arul csinálsz, ha még így is rossz minőségű a hajad. én voltam durván korpás, vékonyszálú a hajam, töredezett volt sokszor, igaz így is sok van, de nem ragaszkodtam ilyen gyerekesen a hosszú hajhoz. ami ronda volt, levágattam. nem hiszem, hogy az emberek akik látták volna az ocsmány hosszú hajam azt gondolták volna, hogy na ez a lány mennyit foglalkozik napi szinten a hajával, ha egyszer ronda. :D amikor egészséges volt a hajam én is megnövesztettem. nem a divat miatt, hanem mert szebb vagyok hosszabb hajjal. az igazán rövid haj azért nem sok lánynak áll jól. ahhoz elég nőies arc kell, vagy jó smink. persze csak szerintem. édesanyámnak pl mindig is rövid haja volt, de egyáltalán nem annyit csinált vele, hogy megmosta és kész. minden reggel kb hajat mosott, és be kellett szárítania hogy jól álljon. akinek rövid a haja, az eleve sokat foglalkozik vele, hogy megmaradjon a formája stb. nem úgy van az hogy hosszú haj=igényesség, rövid haj=igénytelenség. :D

az meg hülyeség, hogy nem tud valaki mit kezdeni a rossz hajával. biztos előfordul, de azért ha valaki egészséges életmódot folytat, az mindig meglátszik a külsején.

2015. júl. 25. 19:21
 15/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek küldtem a zöld kezecskét! Nem azt mondom, h akinek nem vastag a haja, az legyen kopasz, vagy tüsifrizurájú, de ezerféle bubi-és egyéb frizurákat lehet vágatni, ami tömöttebbnek mutatja a hajat. Egy áll alá érő fazon lehet jó vékony haj esetében is,(ezt még copfozni is lehet) nem kéne erőltetni a hát középig érőt, ha csak tényleg 2-3 szál lóg...
2015. júl. 25. 20:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én most növesztem, és nem érdekel hogy vékonyszálú, mert elegem van a rövid hajból, úgy érzem magam mintha fiú lennék és az öltözködési stílusomhoz is a hosszú illene. Nem vágyom derékig érőre, nyilván az nagyon előnytelen lenne de nem értem hogy egy kb. mellig érő hajat miért ne növeszthetnék magamnak? Most itt kivételesen nem írt még ilyet senki, de elég csak az oldalon körülnézni, bármelyik hosszú vs. rövid haj kérdésnél 10 srácból 9 azt írja hogy egy nő legyen hosszú hajú. Az már szinte mellékes hogy magamnak is jobban tetszem ha hosszabb, bájosabbnak tűnik az arcom tőle.

22/L

2015. júl. 25. 21:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Amikor a fiúk 90%-a azt írja nekik a hosszú haj tetszik, akkor nekik a dús, ápolt haj tetszik, nem mindenféle, a vékony cafogó cicafarok nekik sem jön be. Ugyanúgy azt írják a fiúk, h nekik a sovány lányok tetszenek, de minden sovány lány nekik sem tetszik, csak akinek hozzá szép arca is van...
2015. júl. 26. 08:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Akkor te biztos nem olvastad még a "minden rövid hajú nő ronda" kommentek sokaságát. Egyébkét meg nem tudsz meggyőzni, szerintem lapockáig, mellig (ameddig én tervezem növeszteni) még egyáltalán nem csúnya. Nem lehet mindenkinek oroszlánsörényhez hasonló dús haja. Érdekes mióta növesztem több pozitív visszajelzést kapok mint rövid hajjal... Egy vékonyabb szálú, de középhosszú haj még mindig ezerszer előnyösebb mint a rövid. Évekig az volt szóval ne próbálj meg meggyőzni, nincs az a pénz amiért újra váll fölé vágatnám, férfias leszek tőle, pont. (amúgy a hosszabb hajat ezerféleképp lehet ám hordani, én is inkább helyes kontyokat akarok majd, nem csak úgy a levegőbe lógatni, mint minden második lány.. unalmas is, meg idegesítő, és úgy látszik legjobban hogy nem a legdúsabb.)

utolsó voltam

2015. júl. 31. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!