Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki elmenni úgy esküvőre,...

Ciki elmenni úgy esküvőre, hogy nem voltam fodrásznál?

Figyelt kérdés
Gazdagabb párnak megyünk...
2015. júl. 25. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem, miért lenne? Legyen tiszta, ápolt.

Az a ciki, aki fedetlen vállal bemegy a templomba miniszoknyában. Rossz ruhaválasztás, illetlen viselkedés.

2015. júl. 25. 11:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak rosszul érzem magam, mivel a ruha-cipő-kiegészítő felemésztette a pénzt, és nem szeretnék alulmaradni a többiekhez képest :(
2015. júl. 25. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen a hajad? Van, aki otthon is meg tudja úgy csinálni, mintha fodrásznál lett volna.

Ha hosszú hajad van, mosás után süsd be, kicsit tűzd el egy szép csattal (akár virágdísz is lehet), és máris kész az alkalmi frizura.

2015. júl. 25. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem voltam fodrásznál, amikor legutóbb mentem. Jól éreztem magam. Hosszú, göndör hajam van. Ezt teljesen felesleges lenne műhullámokkal vagy egyenesítéssel átformálni. Én így vagyok az aki. Oldalról leválasztottam egy tincset, felfontam, hogy ne hulljon az arcomba és letűztem. Ennyi volt a készülődés a hajammal.

Amúgy én mindig megmosolygom, amikor ugyanolyan, sisakformára tupírozott hajjal táncolnak és mozgás közben a hajuk meg sem libben. De az sem zavar ha ezek a nők meg rajtam fröcsögnek, hogy nem voltam fodrásznál.

2015. júl. 25. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem szoktam ezért fodrászhoz menni. Hosszú hajam van, besütöm, kicsit oldalt elcsatolom és kész.
2015. júl. 25. 14:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sose megyek előtte fodrászhoz, pedig sok barátom van, sok esküvőn voltam, meg megyek is. Göndör hajam van, általában megmosom, rakok rá pakolást, hogy szép és ápolt legyen, aztán feltűzöm kontyba, elöl meg hagyok egy-két pici tincset szabadon. Sose szólt meg senki, a lényeg, hogy ápolt legyél. :)
2015. júl. 25. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Megmosod, beszárítod, és senkit nem fog érdekelni, hogy ki csinálta
2015. júl. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!