Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Holnapra meghívtak...

Segítség! Holnapra meghívtak egy buliba, én meg most voltam fodrásznál, de rettentően elbaxta a hajam (? )

Figyelt kérdés

Van erre vmi módszer,hogy 1 nap alatt minnél többet nőjön? Annyira rövidre vágta,hogy nagy hordó fejem van így,és nagyon előnytelen.

Ráadásul a kiszemeltem a bulin lesz.

17F

2015. júl. 7. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
The problem of the World. :D
2015. júl. 7. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
1 nap alatt nem tud láthatóan nőni a haj.
2015. júl. 7. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs, így jártál.
2015. júl. 7. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
huzz egy papirzacskot a hordofejedre, es mondd azt, h azt hitted jelmezes buli lesz.
2015. júl. 7. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs. De ha fedni akarod a fejedet, ajánlom, hogy vegyél fel valami sapkát. A sötétben pedig valószínűleg nem fog sok minden látszódni.
2015. júl. 7. 18:34
 6/9 anonim válasza:
Olyan nincs amitol gyorsabban none a hajad. De ha a kiszemeltednek tetszel akkor rovid hajjal is fogsz neki. Mellesleg egy tanacs. Ez az "sz" betűt "x"el helyettesitem dolog..na ezt hagyd abba nagyon gyorsan plane ha fiú vagy.
2015. júl. 7. 18:36
 7/9 A kérdező kommentje:
sz-szel kicenzúrázza.
2015. júl. 7. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Csak lehet úgy is fogalmazni, hogy "rettentően elszúrta a hajam"...
2015. júl. 7. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyár van, vegyél fel egy szalmakalapot vagy olyat amilyen csak tetszik. Probléma megoldva.
2015. júl. 7. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!