Segítség! Holnapra meghívtak egy buliba, én meg most voltam fodrásznál, de rettentően elbaxta a hajam (? )
Figyelt kérdés
Van erre vmi módszer,hogy 1 nap alatt minnél többet nőjön? Annyira rövidre vágta,hogy nagy hordó fejem van így,és nagyon előnytelen.
Ráadásul a kiszemeltem a bulin lesz.
17F
2015. júl. 7. 17:47
2/9 anonim válasza:
1 nap alatt nem tud láthatóan nőni a haj.
4/9 anonim válasza:
huzz egy papirzacskot a hordofejedre, es mondd azt, h azt hitted jelmezes buli lesz.
5/9 anonim válasza:
Sajnos nincs. De ha fedni akarod a fejedet, ajánlom, hogy vegyél fel valami sapkát. A sötétben pedig valószínűleg nem fog sok minden látszódni.
6/9 anonim válasza:
Olyan nincs amitol gyorsabban none a hajad. De ha a kiszemeltednek tetszel akkor rovid hajjal is fogsz neki. Mellesleg egy tanacs. Ez az "sz" betűt "x"el helyettesitem dolog..na ezt hagyd abba nagyon gyorsan plane ha fiú vagy.
7/9 A kérdező kommentje:
sz-szel kicenzúrázza.
2015. júl. 7. 18:38
8/9 anonim válasza:
Csak lehet úgy is fogalmazni, hogy "rettentően elszúrta a hajam"...
9/9 anonim válasza:
Nyár van, vegyél fel egy szalmakalapot vagy olyat amilyen csak tetszik. Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!