Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolajjal kenem a hajam...

Ricinusolajjal kenem a hajam már 3 hete, majdnem minden nap, ez baj?

Figyelt kérdés
Nagyon levágta a fodrászom, ezért kezdtem el kenni 3 hete. Nevessetek ki, eddig az arcszőrzetemre kentem, mert sok helyen hiányos és amikor bekenem, sokkal gyorsabban nő, mint alapesetben, kb 2x gyorsabban. Elől szoktam és a fejem tetején a hajamat, napi 3-5 órát, de van, hogy este is úgy hagyom rajta. Ez nagyon gáz? Ma olvastam, hogy csak heti 2x szabad. Lehet valami baj belőle?
2015. júl. 23. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Hajhullást szokott okozni, de ha nálad ilyen nincs akkor semmi gond. Éjszakára viszont ne hagyd fent, a hatását fél órán belül kifejti, tovább fenthagyni teljesen felesleges. Attól még nem fog jobban hatni.
2015. júl. 23. 16:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem hullik, de akkor estére nem hagyom fent, köszi.
2015. júl. 23. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:

lehet most még nem, de később neked is hullhat tőle ha túl sokat használod

de persze lehet nálad semmi ilyen hatása nincs

szóval csak óvatosan és ha azt vennéd észre, hogy jobban hullik a szokásosnál, hagyd abba míg helyre nem jön

éjszakára pedig tényleg felesleges

2015. júl. 23. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is a hajamra használtam, de csak heti 1X és kb. egy hónap után a hajam csomókban hullott! Szóval óvatosan azzal az olajjal és éjszakára ne hagyd fenn!
2015. júl. 23. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
nem ajánlom. egyrészt nekem nagyon macerás a kimosása, lehet hajhullásod, gyorsabban zsírosodhat a hajad és rengeteg babahajad nő tőle.
2015. júl. 29. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!