Hogyan szedjem le a hajamrol a fekete szint? 16L
Sziasztok! Tegnap befestettem otthon a hajam sotetbarnara. Festes elott voroses-szokes voltam. A dobozon amit megvettem nagyon szep sotetbarna haja volt a csajnak, 9picit olyan sotet csokibarnas). De a sotetbarna helyett, fekete lett a hajam. Meg a napfenybe sincs semmi barna arnyalata. Nagyon nem szep...vagyis nekem nem all jol.
Hallottam errol a Colour B4 hajfestekrol.
Csak azt nem tudom hogy az eredeti hajszinemre szivja le a hajam (ami egyepkent vilagosbarna lenne) vagy a fekete elotti szinre?
Meg attol felek hogy ha rateszem akkor narancssarga lesz a hajam. Vagy nem?
Az ekezetekert bocsnat, nem Magyar a billentyuzetem.
A valaszokat elore is koszonom. :)
Nagyon szépen kérek mindenkit, menjünk fodrászhoz! Ne malőrözz otthon, mert nem fog sikerülni. Alapjáraton optimista vagyok, de hidd el, nem fog menni. :"D
Nem értem, hogy miért gondolják néhányan, hogy simán megcsinálja magának otthon azt, amit egy szakember egy életen keresztül tanul és képzi magát benne tovább.
Az a baj, hogy ha elcsesszük a hajunkat egy ilyen kis házi próbálkozással, nagyon nehéz helyrehozni, hiszen a kis bolti festék nem úgy fog lejönni, mint egy minőségibb, előfordul az is, hogy foltos marad a haj, majd csak sokadik festésnél tűnnek el teljesen a foltok, és ilyenkor jön az, hogy hülye a fodrász, pedig mi csesszük el. :D
Szóval szerintem menj fodrászhoz, ő okosabb lesz, mint mi itt mindannyian összesen, ráadásul a hajad is ép marad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!