Ha elmentek egy fodrász tanulóhoz, aki gyakorol a vizsgákra, és ezért ingyen vágja a hajat, adnátok/adtok neki azért pénzt? Illik?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 14:52
1/5 anonim válasza:
Nálam ugyanez van körmösnél, és nem adok neki pénzt... mivel anyám elég jóba van vele, anyám akart neki adni, de nem is várja el..
2/5 anonim válasza:
nem... nem is várja el szerintem... én mikor körmösnek tanultam, örültem, hogy eljött valaki modellnek, szerintem ő is így van vele:)))
3/5 anonim válasza:
Én tanuló vagyok, és nem szoktak pénzt adni, bár csak a család, meg pár közeli ismerős jön. Majd úgyis, ha valami szívességet kérek, akkor megteszik, meg amúgy is, de nem kell pénzt adnod.
4/5 anonim válasza:
Ha nem mész el hozzá, meg más sem, akkor bizony neki kell pénzért felhajtania embereket, akiken gyakorol meg vizsgázik. Vizsgákon konoly pénzeket fizetnek a megfelelő hajjal rendelkező embereknek azért, hogy odaüljenek modellnek. Szóval ha ingyen csinálja, mind a ketten jól jártok.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2010. márc. 6. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!