FIÚK! Szerintetek az gáz ha egy lányon kicsit több a szőr?
Apukám brutál szőrös és valószínű hogy tőle örököltem meg persze a hormonok...
Szőrös a kezem, a hasam úgy mint a fiúknak úgy végig középen, és a fenekem is szőrös kicsit.
Szeretném majd legyantázni és akkor hátha örökre eltűnik!
Ha a barátnőtök szőrös lenne akkor mi lenne a véleményetek róla? Hogy viszonyulnátok hozzá?
Idióták kíméljenek!
15/L
1. Rossz kategória.
2. Engem kifejezetten taszít a szőrös nő, mert igénytelenségre vall. Ismertem olyat, akinek szőrösebb a keze, mint az enyém. Gyantázd le, epiláld, akármi, csak ne legyél szőrös szemöldök alatt. Hidd el, 100x vonzóbb leszel.
Nos, nem volt még "szerencsém" ilyen esethez, de az alapjáraton szőrös nő engem nem taszít, nem zavar.
Ezt meg kéne tapasztalni, hogy le tudjam dönteni, de nem hiszem, hogy sokat problémáznék rajta.
Biztos van megoldás, hogy ha mégis zavarna...
29/F
Egy bizonyos szintig engem nem zavar, de ha nagyon szőrös a lány akkor már igen. Tegyél ellene mindenképp, gyanta, borotva, epilátor. Sok macera elhiszem, de sokkal vonzóbb egy igényes lány.
Én fiúként vagyok ilyen cipőben és bár sokan mondják hogy a fiúk, férfiak legyenek szőrösek, de engem személy szerint zavar az a mennyiség ami rajtam van, ha ciki ha nem én most már próbálok tenni ellene. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!