Állandóan viszkető fejbőr?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mi okozhatja.Először valami sampon, balzsam allergiára gondoltunk és egy ideig csak biosamponnal mostam hajat.
De mostmár nem tudom hányadik hete tart a fejemen ez a szűnni nem akaró viszketés.
Az arcomon pattanások jelentek meg, pedig általában elkerülnek,de most kiütésszerűen jöttek ki rajtam. A ciki az, h holnap megyek fodrászhoz..
2015. júl. 16. 09:50
1/4 anonim válasza:
Hámlik is a fejbőröd, azaz van korpa-szerű cucc is? Ki is vörösödik? A hajad alapvetően zsíros? Ha nem zsíros különösebben, de korpás és viszket, akkor ez száraz korpa, ha zsíros is, akkor zsíros korpa. A Biodermának van nagyon jó samponja erre, drága, de nagyon sokáig elég. A párom zsíros korpára használja, neki vörös volt a fejbőre, hámlott és viszketett, a Bioderma Nodés DS+ sampon teljesen elmulasztotta.
2/4 A kérdező kommentje:
Alapvetően száraz, göndör hajam van és korpásodást nem vettem még észre.
Köszi, majd utánanézek
2015. júl. 16. 12:00
3/4 anonim válasza:
Hetek óta viszketsz és még nem mentél el orvoshoz? Akkor fodrász helyett először is oda menj...
4/4 anonim válasza:
nekem a Sentiree reggel-esti használata megszüntette a viszketést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!