Mit csináljak hogy ha állandóan cikiznek a fehér bőröm miatt?
Igen, ne törődj a mások véleményével. Csak neked lesz még rosszabb, ha foglalkozol az ilyen megnyilvánulásokkal.
Sokan élvezik, hogy beleköthetnek a másikba.
Egyébként meg, addig míg azzal foglalkozol, hogy mások mit mondanak és gondolnak rólad nem lesz saját életed.
Úgy sem tudsz mindenkinek megfelelni, inkább saját magadnak akarj megfelelni! :)
"Semmit, szard le."
Ez azért is jó megoldás, mert attól barnábbnak tünik.
Elképesztő, hogy lehet valaki akkora értelmi nyomorék, hogy azért b*sztatja a másikat, mert fehér a bőre.
Miközben a fehér bőrű lányok, akinek olyan a bőre, mint a példaként felhozott Nicole Kidman-nek, gyönyörűek.
Aki emiatt cikizni mert, azt nézd levegőnek, nem érdemli meg, hogy emberszámba vegyék.
Lesznek olyan emberek, akiknek semmi se jó, csak kell a lelküknek, hogy valamivel basztassanak. Ha fehér vagy akkor sápadt, ha télen barna, akkor szolifüggő, ha csak barna, akkor cigány....stb stb...
Nem kell ezeket felvenni, fehér vagy és kész, akinek meg nem tetszik nyaljon sót.
Semmit. Én pl. pont azt szeretem jobban én is ilyen vagyok.
Csak akkor gáz,mikor megkérdezik,hogy jól vagyok,mert olyan sápadt vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!