Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megnövesztettem a szőrzetem,...

Megnövesztettem a szőrzetem, hogy takarjam el?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, és a barátom kérésére megnövesztettem mindenhol a szőrzetem, a probléma csak az hogy eléggé sok, és sötét. Nagyon szeretem a fiút, ezért is hagytam meg:D

De nem szeretném most nyáron, hogy annyira látszodjon, hogy tudnám eltakarni?

2015. júl. 15. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
elég gáz :DD
2015. júl. 15. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolom ruhával..?

Maxiruha jöhet szóba, meg mondjuk valami neccanyagú kardigán/pulcsi.

De mondjuk én nem tudnék annyira szeretni valakit, hogy egyvégtében kényelmetlenül érezzem magam miatta. Szerencsére nálunk ő szeret engem annyira, hogy nem várja el.

2015. júl. 16. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért nem csak télen hagyod meg? Az én barátom is szereti ha mindenhol szőrös vagyok,ezért télre mindig kinövesztem,viszont ilyenkor nyárra hajnyíróval levágom,így picit borostás,tehát látszik,hogy szőrös,csak nem nagy.
2015. júl. 17. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:

én szeretem annyira hogy meghagyom nyáron is.

Nyáron zavar egy kicsit, de már megtaláltam az ideális strandot is a környéken:D

2015. júl. 19. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!