Ricinus olaj, kókusz olaj vagy argán olaj hajápolás céljából? Melyikre esküdnétek?
ricinua olajat es a kokusz olajat hasznaltam mar szoval azokrol tudok mondani velemenyt:) a ricinust hasznaltam mar szempillamra is, naponta kentem be par hetig es hosszabbodott, vastagabb is lett:) hajra hetente tettem fel pakolaskent ugy, hogy hajmosas elott egy nappal estere tettem a hajamra es masnap lemostam, szebb lett tole elso hasznalat utan. A kokusz olajjal is ugyanigy tettem csak egy orara tettem a hajamra, mar nem szoszosodik annyira:) ha a ketto kozul kene donteni akkor hajra a kokusz olajat valasztanam!
argan olajat nem hasznaltam de ugy hallom az a legjobb a 3 kozul, foleg a hosszu hajra:)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Én ricinus olajat használtam csak eddig, a hajamnak nagyon jót tett, pilláimnak, szemöldökömnek egyaránt. Sőt még a számra is kentem nagyon minimálisat, azóta nagyon puha és egyáltalán nem szárad ki :)
Ma vettem kókuszolajat és már bekentem a bőrömet vele. Remélem én is pozitívat tapasztalhatok róla, ahogy ti is. :)
Argánt használok most, sokkal jobb minden más olajnál, főleg mert nem kell kimosni a hajból, így nem ártasz a samponozással, ami ugye szárítja a hajat... és mióta használom nem is töredezik a hajam egyáltalán.
A ricinustól nekem csak csomókban hullott a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!