Hajpakolásnak és hajnövesztőszernek jó ez az összeállítás?
Nos, vegyük sorba a termékeket.
A kókuszolaj nagyon jól ápolja a hajat, puhává, selymessé varázsolja, de talán nem annyira célszerű a fejbőrre is felvinni, mert jobban zsírosodhat a hajad tőle.
A rozmaringolaj elvileg jó, serkenti a hajnövekedést. Sokszor olvastam már, hogy mások a samponba cseppentenek néhány cseppet a tiszta, jó minőségű rozmaringolajat és jól megmasszírozzák a fejbőrüket hajmosás közben. A rozmaringolaj serkenti a vérkeringést, ami pozitív hatással van a haj növekedésére.
A méz is jól ápolja a hajat, de azt olvastam, hogy ezt is inkább csak a hajhosszra érdemes felvinni. Viszont a mézzel csak óvatosan, mert világosíthat a hajon, bár egy evőkanálnyi nem valószínű, hogy világosítaná, de azért jó, ha tudod. :)
Összességében azt gondolom, hogy a rozmaringolajat inkább a samponba kellene cseppenteni, és ezzel hajat mosni, a kókuszolajat mézzel elkeverve pedig a hajhosszra használni hajpakolásként.
első válaszoló.. mi ez a hülyeség, hogy semmi nem gyorsítja a haj növekedését?
a hajpakoláshoz nemigazán tudok hozzászolni, én eddig másmilyeneket probáltam, de ha bevállt, akkor írd már majd le, kérlek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!