Pattanások a háton?

Figyelt kérdés
A háton lévő pattanásokkal mit lehetne kezdeni? Így nem nagyon merek strandra se menni :c
2015. júl. 13. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
A legfontosabb az, hogy ne kapard ki őket és ne nyúlj hozzájuk piszkos kézzel. Nekem is pattanásos volt, kikapartam őket még régen és azóta is a régi pattanás helyén egy barna folt van. Menj ki, napoztasd, én esténként szoktam bekenni az arcom, vállam és hátam clean&clear mitesszer eltávolító tonikkal és azóta már egészen szép lett a bőröm:) esetleg még kipróbálhatod a kozmetikust, megcsinálja max egy óra alatt viszont fertőtleníti, normális körülmények között tisztítja és távolítja őket:) a tonikot ajánlom, beszerezhető dm-ben, müllerben, alfiban stb.
2015. júl. 13. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
A legrosszabb amit tenni szoktak emberek hogy állandóan takargatják ruhával, hajjal, stb. Épp ezt nem szabad, minél többet legyen szabadon a pattanásos rész, ne érjen hozzá a hajad sem ha lehet. A strand, klóros víz pont jót tesz neki, én is tele voltam pattanásokkal, de most állandóan strandolok és már alig van rajtam, csak 1-2 jön ki néha. Mások sem ezt lesik rajtad, szóval nem kell takargatni. Amúgy az egészséges étkezés sokat számít.
2015. júl. 13. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:

napoztatni nem kéne, pont attól barnulnak be a foltok.

teafaolajjal kenegesd be esténként, vagy vizes vattával az egész részt, ahol ki szoktak jönni.

ősszel meg vegyél rá akneroxidot, az leszedi mindet, de mellette nem szabad napozni.

de amúgy inkább orvoshoz kéne menned, mert a háton-mellkason lévő pattanások belső problémát jelentenek, pl. hormonálisat.

2015. júl. 13. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
VerMixt plusz Sudocrem.
2015. júl. 13. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ezzel a gonddal küzdök/küzdöttem, az arcomon és a mellkasomon alig van/vagy nincs is, de a vállam, és a hátam felső része nagyon csúnya volt. Ne is ilyen nagy hatalmas pattanásokra gondolj, hanem sok apró mitesszer szerűre, aminek gyakran nem volt közepe. Ezért is annyira idegesítő, gyógyszert még nem írtak rá, de semmi nem tüntette el. Amit én javaslok, hogy ne kenegesd sok mindennel össze-vissza. A teafaolaj jó lehet, bár nekem valamiért csak rosszabb lett tőle (bár a legtöbb termék esetében így volt..) Ami segített az az almaecet. Bőrgyógyász által felírt Zynerit meg ezek sem használtak. Azóta új bőrgyógyászom van, ő felírt ilyen hámosítót amit gyógyszertárban kevertek ki, az nagyon sokat segített, illetve a nap és a szolárium is segít rövidtávon tényleg, így most gyáron egész szép lett a hátam legalábbis ahhoz képest amilyen volt.
2015. júl. 13. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!