Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jol allna a platinaszőke haj?

Dettina23 kérdése:

Jol allna a platinaszőke haj?

Figyelt kérdés

Regota szeretnek platinaszőke lenni, sötetbarna a szemem es normalis borszinem van( szoval nem sapadtfeher). És ugye a platina hajszin a legjobban az ilyen porcelánbabáknak all jól kék szemhez.És ha sotet a szemoldokom de vekony ez kizaro ok hogy jolálljon?

amugy a mostani hajam ami meg eredeti az ilyen aranybarna a szinskalan 10/7-es

#haj #szem #platinaszőke haj
2015. júl. 10. 13:31
 1/4 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Szerintem nem igazán.

De kép nélkül nem tudok sokat mondani.

Esetleg próbáld ki úgy, hogy a hajad bégétől egy öt-tíz cm-t befestesz platinaszőkére, s miután kész lett, meg tudod állapítani, hogy jól áll-e vagy sem.

Én is úgy próbáltam ki az új színeket. Ha nem tetszett, levágtam, megvártam, hogy kikopjon a hajamból vagy pedig később átfestettem olyan színűre, amilyen tudtam, hogy jól állt. :D

2015. júl. 10. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Photoshopold át egy képed és kiderül hogy állna. De szerintem nem jól... a platinaszőke a világos bőrhöz, kék, zöld, szürkés szemekhez néz ki jól, és a szemöldököt is szőkíteni szokták hozzá, sötét szemöldökkel nagyon hülyén néz ki.
2015. júl. 10. 14:50
 3/4 anonim válasza:
Csak platinaszőke jöhet szóba,vagy nyitott vagy másra is? Egy hidegebb hamvasszőke is gyönyörű tud lenni, sőt egy normál arcszínhez picit melegebb árnyalat is passzolna.
2015. júl. 10. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem állna jól. De nem is egy szép szín.
2015. júl. 10. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!