Ősz típusú lánynak hogy állna a platinaszőke haj?
Barna hajam van egy nagyon enyhe vörös árnyalattal és barna szemeim + elég fehér bőröm. A platinaszőke haj nagyon tetszik, szerintetek hülyén állna a színeimhez?
Ilyesmire gondoltam: [link] szóval ilyen szürkés beütéssel, nem az a nagyon élénk fehér.
Nekem fehér a bőröm (vagyis nem hóka, hanem csak normális), sötétbarna hajam és szemeim vannak. Illetve 4 éve szőke hajam van (pont ilyen: [link] és sokkal jobb mindenki szerint, mint a barna volt. :) Szerintem is!
Adj neki egy esélyt, max nem jön be, lehet én vagyok az egyetlen kivétel...27L
Második: nem
Harmadik: köszi a válaszod :) nem tudom, nem merem kipróbálni :S :D
Utolsó: köszi.. :-/
hány éves vagy? ha felnőtt, szerintem próbáld ki, de olyannal kezd, mint az enyém, az enyémnek aranyszőke az alapszíne és nagyon vékony melírok vannak benne.
egyszer úgyis ki fogod, akkor legalább ne egy életen át vágyj rá:) és nagyon jó fodrászt találj hozzá, aki fiatalos, megértő, és nagyon ügyes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!