Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem sima a lábam szőrtel...

Miért nem sima a lábam szőrtelenítés után?

Figyelt kérdés

Nagyon erős szőrzetem van sajnos lány létemre és iszonyat gyorsan nő...

Reggel leborotválom este már szúr, másnap már fekete pöttyökként jön vissza. Gyanta és epilátor után kereken egy hét után nő.

Csakhogy azok után is szúrós marad a lábam. Múltkor már felidegeltem magam, gyanta után is szúrt, rá pár napra nekimentem epilátorral még mindig, majd borotvával (ezzel egy fél napot volt sima a lábam).

Annyira frusztráló mikor a barátnőim selyem sima lábát látom nap mint nap én meg hosszú nadrágba felforrok...

Ötlet valaki?

2015. júl. 8. 20:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon drága a tartós szőrtelenítés :(
2015. júl. 17. 14:07
 12/14 anonim ***** válasza:
én gyantázom, persze amikor nő vissza akkor látszik, de engem nem zavar. szerencsére barna bőrű vagyok így annyira nem feltűnő.
2015. júl. 17. 17:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Hogy terjed a tévhit miszerint a borotválástól "erősödik". Max sűrűsödik.. de soha nem fog se nőnél, se férfinál "erősödni" a szőr a borotválástól. Persze a sűrűsödés épp oly rossz dolog. :) Kitartást.. nem látszik az annyira amennyire téged zavar.
2015. júl. 25. 13:59
 14/14 anonim válasza:
Én is így vagyok, még a kezemen is elég erős a szőr, a bőröm meg persze hófehér, így minden látszik. A borotvát általában hagyom a csudába, csak akkor veszem elő, ha nagyon sietek. Kb. egy hónapja epilálok. A lábam még soha sem volt tökéletesen sima (kb. egy órája csináltam meg, és ha felfelé húzom a kezem, bőven érzem...), a kezemen viszont elég jó az eredmény. Azt viszont már egy hónap után is észrevettem, hogy a lábamon is ritkul a szőr, szóval megpróbálok leragadni az epilátornál, hátha pár év alatt az idő megoldja :)
2015. júl. 27. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!