Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki tud ajánlani olyan...

Valaki tud ajánlani olyan sampont vagy hajpakolást, ami erősebbé, szebbé teszi a hajat?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Lush Godiva hajsampon.
2010. márc. 3. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
azt olvastam hogy ha sört öntesz rá aztán kiöblíted..
2010. márc. 3. 22:00
 3/7 anonim válasza:
43%
En a termeszetes dolgok hive vagyok, ezert Forever Living Products Aloe&Jojoba sampont es balzsamot tudom ajanalni. Gyonyoru csillogo, puha, lesz tole a hajad, tartast biztosit, es ami a legjobb, nincs tele kemikaliakkal. Kevesbe "egeszseges", viszont nagyon jo meg a L'Oreal Professional Absolute Repair pakolas is. A legsprodebb hajbol is pihe-puhat csinal 3-4 perc alatt. Viszont, ha a hajad erosseget szeretned javitani, azt ne kivulrol tedd, hanem inkabb fogyassz sok olyan etelt, amiben sok az asvanyi anyag, meg betakarotin.
2010. márc. 5. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
mindenből csak a Syoss mert professzionális minőségű termékek. nagyon széppé teszi a hajad, próbáld ki mert ráadásul olcsó is.
2010. márc. 5. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én nem ajánlom a syosst mert nekem nem vált be,tök átlag és nekem megvan az amitől fényes lesz a hajad és az is ami száraz töredezett hajra van de nem vmi nagy szám:S
2010. márc. 5. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
hát én a színvédőt és a fényesítőt is használom, és mind2 tökéletes nekem. szikrázóan fényes lesz tőle a hajam és sokkal tovább tart a hatása mint a többi samponnak: kevésbé zsírosodik a hajam tőle. Pedig előtte használtam loreált, fructist, elseve-et, schaumát, sunsilket, avont,faberlicet, yves rochert, head & shoulderst, pantene-t..stb.
2010. márc. 5. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Garnier gyümölcsolajos sampon pakolás és balzsam:) vagy gliss kur extra repair
2010. márc. 7. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!