Igaz az ha leégtél és bekened a bőröd testápolóval nem lesz olyan hatásos a napozás?
Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 14:30
1/5 anonim válasza:
Én ha kimegyek napozni elötte kenem be magam testápoloval, nekem ugy jobban fog. Ha leégtél akkor nem szabad napra menni, mert a bőrödnek nem egészséges. Inkább naptej, magas faktorszámmal.
2/5 anonim válasza:
Ha leégtél, feketenadálytő krémmel próbálkozhatsz, a sima testápoló már nem használ.
3/5 anonim válasza:
"Hatásos"? Ha már leégtél akkor örülj ha nem foltokban hámlasz le és leszel foltos.
4/5 anonim válasza:
A testápoló sem napozás előtt sem után nem megoldás. Napozás előtt naptejet kenj magadra, attól is ugyanúgy fogsz barnulni. Nekem a sok anyajegyem miatt 30-as kell és le tudok vele barnulni. Napozás után napozás utáni krémet használok, ami kellemesen hűsít. Ez kisebb égésre is jó, de ha leégtél, akkor használ Irix vagy Panthenol sprayt.
5/5 anonim válasza:
eleve naptejezni kell, hogy ne égj le. de ha leégtél, ha nem, napozás után akkor is kell testápolózni, mert a bőrt mindenképpen megviseli egy kicsit a napsugárzás, leégéstől függetlenül.
a barnaságot meg nagyon nem befolyásolja egy testápoló, miért is tenné? hol olvastál ekkora képtelen hülyeséget? : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!