Nehogy elkezd mindennap megmosni, csak elkezd nagyon zsírosodni a fejbőröd, és teljesen tönkre megy a hajad. Még akár korpásodni is elkezdhet. Ha problémád vana hajaddal, akkor használj megfelelő sampont, vagy használj olyan szappant amit a hajra lehet, én még nem próbáltam, de utána olvastam, és mindenki el van tőle ajulva, szóval akár azt is kipróbálhatod. :D Nekem gyorsan zsírosodik, most próbálom nem sokat mosni a nyáron. Már 11 napja nem mostam hajat, de felkötöm lófarokba és nem is látszik, vagy befonom, vagy Kontyba teszem. :-) Ez egy jó megoldás, mert nekem utána sokáig szép lesz. Ha hajproblémád van, én ezeket ajánlom Neked! :-)
14./ L
Off
3-as: Azért a 11 nap az brutális, főleg nyáron
On
Nekem sajnos mindennap megkell mosnom a hajam, ugyanis átszokott a mindennapi ápolásra, és hogyha másnapra nem mosnám meg, akkor úgy néz ki mintha már 5 napja nem mostam volna. Ezek a Johnsons(nem tudom, hogy jól írtam e) baby shampoo-k nagyon jók, szerintem aki mindennap mos hajat, az ezt használja.
köszi a válaszokat
igazából én heti 2x mosom, a barátom is hosszú hajú és minden egyes nap megmossa. szerintem azért ilyen vékonyszálú, de neki az anyukája mondta, hogy minden nap kell mosni.. nekem nem hisz :p
Én iskola időben minden nap megmostam és tudom hogy nem szabad és most jött a szünet és szoktatom a heti kettőhöz
kössd fel és akkor nem látszik hogy zsíros
de egyáltalán nem szabad nagyon tönkre teszi a hajat
6-os ez badarság.
Nem azért vékonyszálu, mert minden nap mossa, hanem azért mossa minden nap, mert a vékonyszálu haj 1-2 napon belül lelapult és zsíros lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!