A lábam miért nem tud soha barnulni napozáskor?
Figyelt kérdés
Elég fehér bőröm van, könnyen le tudok égni, de 50 faktoros naptejjel ez szerencsére kiküszöbölhető. Az arcom már sokszor egy egy hetes nyaralás második napján barnább, majd a további pár napban a mellkasom, és a combon felső része, ill néha a karom is szép színt kap. De a lábam ugyanolyan fehér marad, mint volt. Egy kicsit sem barnul. Miért van ez? Pedig ugyanannyi mennyiségű naptejet kenek mindenhova. Van erre valami módszer??2015. júl. 3. 23:44
1/3 anonim válasza:
Igen, ezzel szerintem sokan vannak így. Főleg azért, mert a felsőtested, arcod akkor is barnul, amikor a lábad nem tud, mert mondjuk nadrágban vagy, vagy mert más miatt nem éri úgy a nap. Én szoláriummal oldottam meg ezt a problémát. :)
2/3 anonim válasza:
önbarnítós naptejjel korrigálható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!