Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek használt az élesztő a...

Nektek használt az élesztő a pattanásos, zsíros bőrötökre?

Figyelt kérdés
Én most elkezdtem enni. Mennyi idő után várhatok valami hatást, ha egyáltalán lehet?

2015. júl. 2. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan ismerősöm, akinek nagyon pattanásos volt az arca, és elkezdte ő is enni, nagyon szép sima arca lett, teljesen eltűntek a pattások, de pár hét azért kellett, mire hatott az élesztő.
2015. júl. 2. 11:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz. Akinek van még bármilyen tapasztalata továbbra is várom. :-)
2015. júl. 2. 11:54
 3/3 anonim válasza:
Szia anyu nekem is javasolta hogy egyem adott is de en nem birtam elviselni az izet igy csak par napig ettem lehet hatott volna de inkabb kihagytam :D van viszont valami ami bevalt mullerbe vettem egy arclemosot az van rairva hogy "Himalaya herbals purifying neem face wash" normal es zsiros borre nekem ez nagyon bejott reggel este megmosom vele az arcomat es teljesen jo raadasul keves kell belole igy alig fogy es az ara se olyan veszes :)
2015. júl. 8. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!