Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Élesztő + tej. Használt neked?

Élesztő + tej. Használt neked?

Figyelt kérdés
A tejet melegen, vagy hidegen kell összekeverni az élesztővel?
2010. okt. 9. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
idd meg, úgy használ
2010. okt. 9. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia nekem láthatoan szebb utána böröm csak langyos legyen a tej

megláttod utána milyen tiszta szép sima lesz a börőd!

2010. okt. 9. 18:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, kipróbáltam... Tényleg simább lett tőle a bőröm. Remélem fog használni, és elmúlnak tőle a pattanásaim.

2010. okt. 9. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia örülök hogy használt megláttod megfelelő rendszereségel ha használod sokat fog segiteni és még jobb lenne ha ennél mindenap csipet élesztőt vagy élesztőtabletát az nem csak arcodra hanem a hajra és körömre is jó volna!
2010. okt. 9. 19:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet! Ma már ettem egy nagyon keveset, de nem a legjobb az ize :D De a szépségért szenvedni kell.. :)

Amugy ezt a pakolást tényleg hetente csak 1-2szer lehet használni?

2010. okt. 9. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia igen heti 2 nél több alkalommal ne használd remélem hamarosan pozitiv változásrol számolsz be kedves kérdező!
2010. okt. 9. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!