Reális ár 1500 csak ritkításért?
Igen.
Az én fodrászom 2000-et kér el csak vágásért anyukám rövid hajára.
Nekem soknak tűnik, úgy hogy meg sem mossa.
Én vettem magamnak egy ritkító ollót. Már elég régen, úgyhogy nem emlékszem a pontos árára, de nem volt drága, talán 2000 Ft volt. Így azt használja az egész család. Ha csak ritkítani akarunk, akkor nem kell fodrászhoz menni.
Én egyébként kicsit vágatnék is a végéből a helyedben, így akkor rendbe lenne téve normálisan és nem a szinte semmiért mennék fodrászhoz.
Köszönöm, hát elmegyek ha ennyi akkor ennyi. Nekem kicsit soknak tűnik mert kb 3 perc mert tényleg csak annyi lesz hogy 4x belevág a ritkító ollóval. No mindegy, már nem bánom csak szabaduljak meg ettől a hajtömegtől mert nem bírom.
A végéből semmi kép nem szeretnék most vágatni, örülök hogy végre megnőtt. Ugyanis van fodrász ismerősöm aki tuti hipnotizör is egyben mert ha hozzá megyek akkor búcsút mondhatok a hosszú hajnak addig győzköd hogy csak egy kicsit vágjon belőle hogy a végén tök rövid lesz :) Inkább akkor fizetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!