Hajfelvarrással kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
Sajnos egészségügyi okokból kifolyólag foltosan kihullott a hajam. Amíg visszanő szeretném póthajjal eltakarni. Ez megoldás lehet? Meg milyen módokon rögzítik a hajat? Melyik megoldás a legjobb? Meddig lehet viselni? Debrecenben hol foglalkoznak hajfelvarrással? Ha esetleg ezzel foglalkozol segíts nekem, köszi :)2010. márc. 2. 22:33
1/7 anonim válasza:
Hát én nem nagyon ajánlom a póthajat :S Nagyon húzza a saját hajadat és mire leszedik nem marad belőle semmi.
Azthiszem lehet felvarrással,gyűrűzéssel meg hőillesztéssel csináltatni, de egyik se valami jó
2/7 anonim válasza:
Szia. A hajfelvarrást javaslom. Barátnőmnek egy betgeség miatt iszonyatosan hullott a haja. Ahogy felépült, felvarratta és képzeld iszonyatosan bedúsult meg megnőtt az igazi haja :) aztán mesélte el neki a lánya aki csinálta, hogy a póthaj alatt védve van az eredeti haj és azért lesz szép egészséges. Hozzáteszem, nagyon sokba került, mivel igazi hajból csináltatta.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a komikat :)
2.nak: de amikor nagyon hullott a haja akkor tetette fel, vagy miután felépült? késő van nem értem xD, én is azért szeretnék, mert amíg kinőnek, addig el tudom takarni vele, és ez nem jön le csak úgy vagy hova varrják? Debrecenbe hol csinálnak ilyet?
2010. márc. 2. 23:22
4/7 anonim válasza:
Huh most látom milyen "értelmesen" fogalmaztam :) Késő volt már nekem is :) Lehet kicsit érthetetlen leszek megint, de ahogy beteg lett hullott a haja folyamatosan. Ahogy felépült a betegségből, a hajhullás megállt, viszont az a maradék haja rövid és kevés is volt. A fejbőre kilátszott neki ilyen csíkokban. Szóval a betegségből felgyógyult, de a haja nem "gyógyult" meg. Úgy csinálták neki, hogy alul varrták hozzá a saját hajához. Budapestiek vagyunk, így nem igazán avgyok jártas Debrecen felé. Az biztos, hogy neten nézte ki a szalont, mert komoly honlapja van neki. Sajna nem emlékszem a címére, de ha gondolod megkérdezhetem, hátha van más szalonjuk is az országban vagy ilyesmi.
5/7 anonim válasza:
nem, nem hullik töle a haj! csak mivel a póthaj odavan varva az igazi hajhoz, az nem tud hullani. és amikor leveszik olyan mintha egy csomó kihulana, de az amúgy is kihullott volna csak nem egyszere :)
6/7 A kérdező kommentje:
13:28 igen, kérdezd meg, mert érdekel a honlap :) mennyiért csinálták meg neki a haját és mennyi ideig hordta? nekem nemtom mikor áll meg a hajhullás, de így is szükségem lenne már a haj felvarrásra :S és mitől hullott ki neki ennyire?
2010. márc. 3. 15:56
7/7 anonim válasza:
Szia bocsi, de csak ma délelőtt tudtam vele beszélni. Itt az oldal www.cityszepseg.hu nézegettem kicsit munka közben, nem semmi a szalon, de én ezt tényleg nem engedhetem meg magamnak :( Az árról is írnak részletesen, meg a képeknél is odaírták mennyibe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!