Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek levágassam nyárra...

Szerintetek levágassam nyárra a hajam?

Figyelt kérdés
Derek ala ero hullamos barna hajam van es azon gondolkoztam hogy nyarra levagatnam kb valligerore. Nagyon regota ki szeretnem probalni de felek hogy megbannam mert azert eleg sok ido volt mire ekkorara megnott. Viszont nagyon hullik es minden masnap meg kell mosnom es aznap amikor megmosom meg van tartasa de utana mar ossze kell fognom es szerintem ez azert van mert mar tul hosszu. Eleve hullamos a hajam es vasalom es szet is tort szoval most megfelelo alkalom lenne nyarra levagatni es kiprobalni valami ujat. Szerintetek megbannam ha levagatnam? 15/L

2015. jún. 30. 07:18
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ha félsz hogy megbánod, de nagyon rossz állapotú a hajad, akkor menj el fodrászhoz, és kérdezd meg hogy ő mennyit ajánl, mennyit vágjatok le minimum a hajadból. Egyébként meg igen, ez csak haj, visszanő :) És a vállalatti haj is szép, meg elég hosszú azért.

Esetleg később azt is kipróbálhatod, hogy hónaponta egy két centit lecsapatsz a végéből, mert van akinek minél sűrűbben vágják annál gyorsabban nő (mint pl nekem. Vagy a fiúknak van ez a rövidebb hajnál.)

2015. jún. 30. 19:26
 12/14 anonim ***** válasza:

először szerintem csak annyit vágass, amennyi töredezett, mert azt muszáj levágni, mert ha meghagyod, feltöredezik, és később még többet kell majd vágatni.

utána ha még mindig izgatna a vállig érő haj, vágasd olyanra. az is tök hosszú még, szép lennél azzal is.

mert hiába nagyon hosszú a hajad, ha el van törve a vége, és még csak nem is élvezed, hogy ekkora.

később meg úgyis visszanő, nem a karodat vágják le. :D

25L

2015. júl. 1. 00:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem vágasd, főleg mert a saját bevallásod szt is szanaszét van törve a hajad, ami hidd el, meglátszik rajta, és annak ellenére, hogy jaj, hosszú, nagyon nem szép látvány, és elég feltűnő is. Ráadásul tényleg a hajtömeg miatt lapul és hullik sztem az esetedben. A vállig érő fazon ráadásul még csak nem is fiúsan rövid.

Hajvasalóval meg csínján, ha már 15 éves korodban ilyen mértékű problémát okoz a hajadnak... vagy min. egy rendes hővédő.

2015. júl. 1. 12:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vágasd le, csak max annyit amennyi törik a végén.
2015. júl. 2. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!