Szerintetek levágassam nyárra a hajam?
Ha félsz hogy megbánod, de nagyon rossz állapotú a hajad, akkor menj el fodrászhoz, és kérdezd meg hogy ő mennyit ajánl, mennyit vágjatok le minimum a hajadból. Egyébként meg igen, ez csak haj, visszanő :) És a vállalatti haj is szép, meg elég hosszú azért.
Esetleg később azt is kipróbálhatod, hogy hónaponta egy két centit lecsapatsz a végéből, mert van akinek minél sűrűbben vágják annál gyorsabban nő (mint pl nekem. Vagy a fiúknak van ez a rövidebb hajnál.)
először szerintem csak annyit vágass, amennyi töredezett, mert azt muszáj levágni, mert ha meghagyod, feltöredezik, és később még többet kell majd vágatni.
utána ha még mindig izgatna a vállig érő haj, vágasd olyanra. az is tök hosszú még, szép lennél azzal is.
mert hiába nagyon hosszú a hajad, ha el van törve a vége, és még csak nem is élvezed, hogy ekkora.
később meg úgyis visszanő, nem a karodat vágják le. :D
25L
Szerintem vágasd, főleg mert a saját bevallásod szt is szanaszét van törve a hajad, ami hidd el, meglátszik rajta, és annak ellenére, hogy jaj, hosszú, nagyon nem szép látvány, és elég feltűnő is. Ráadásul tényleg a hajtömeg miatt lapul és hullik sztem az esetedben. A vállig érő fazon ráadásul még csak nem is fiúsan rövid.
Hajvasalóval meg csínján, ha már 15 éves korodban ilyen mértékű problémát okoz a hajadnak... vagy min. egy rendes hővédő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!