Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszúhajúak, hogy hordjátok...

Hosszúhajúak, hogy hordjátok a hajatokat otthon?

Figyelt kérdés
Pl. házimunkához, vagy mikor egyedül vagytok otthon? Összegumizva? Feltűzve? Elölről pár tincset hátrafogva? Kibontva?
2015. jún. 29. 13:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nem tudom, nekem soha nem volt vágyam, hogy a fenekemet csapdossa a hajam, nekem sosem tetszett, persze mindenkinek más tetszik. de egy könyökig, felkar közepéig erő haj is meglehetősen hosszú, csak nincs vele annyi gond.

attól, hogy van, akinek az extra hosszú tetszik, még nem lesz divat. én se azt mondtam, hogy a most divatos vállig érő avgy még rövidebb hajra cserélje a mostanit, csak hogy egy kicsit rövidebbel, ami még mindig tök hosszú, jobban járna, mert láthatóan gondot okoz neki most a haja. és még "divatosabb" is lenne. ez egy tök jó kompromisszum.

2015. jún. 30. 00:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egy divatkövető darab. :) Sem öltözködés, sem hajviselet, sem más egyéb tekintetében. Megvan a magam stílusa, ennek része a hosszú haj is. A férjemnek tetszik, én is szeretem, és ez a fő.

Csak hát pl. kertészkedéshez, sporthoz nem túl praktikus.

Akkor fogok vágatni belőle, ha tarthatatlanul elkezd töredezni a vége. Kb. félévente, évente így is vágok a végéből pár centit, szóval igazából már évek óta ugyanolyan hosszú a hajam.

Köszönöm a válaszokat!

2015. jún. 30. 09:02
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem fenekemig er a hajam, elkepzelni sem tudnam, hogy allandoan ki legyen engedve, foleg igy nyaron. itthon fel szoktam fogni a hajam magasra, esetleg felkontyolom hajgumival, vagy befonom nehany agba es legalabb masnap szep gondor lesz:) szoktam mostanaba ugy is, hogy siman befonom csak egy agba, legalabb nem zavar es nem log mindig elore:) 16L
2015. júl. 19. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!