Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, hogy vált be nektek...

Lányok, hogy vált be nektek az intim szőrtelenítés otthon hideggyantával?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya utána a bőr? Mennyire hatásos? Mennyi ideig tart a simaság?

Minden infó érdekel. :)

2015. jún. 15. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
A hideg gyanta még egy szál szőrömet sem tépte ki sehol... inkább csak a gyanta ragadt át a bőrömre róla... ráadásul drága is, szóval inkább meleggyantát használok. Olcsó és hatásos. A simaság egyénfüggő, nekem másfél hétig tart csak mert gyorsan nő a szőröm.
2015. jún. 15. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Hideggyanta nekem se vált be. Konkrétan csak szenvedtem utána, mert a szőr ottmaradt, de legalább tiszta ragacs lett a bőröm ami napok alatt kopott csak le, mert semmi nem szedte le...
2015. jún. 15. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:

A fele szőrt ott hagyta, a csíkról átragadt a gyanta a bőrömre, amit alig bírtam levakarni.

Egy területen többször át kellett menni, hogy legalább a nagyja szőrt eltávolítsa, ennek hatására a bőröm nagyon fájt.

Semennyire nem hatásos, a többi szőrt epilátorral kellett leszednem. Meleggyantát alkalmazva is leepilálom a maradékot, de nem mindegy, hogy az a maradék mennyi. Nem mindegy, hogy csak pár szál, vagy a terület fele.

Másfél-két hétig tart, ha normálisan le van szedve.

Szóval a hideggyanta semmit nem ér, pénzkidobás.

2015. jún. 15. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!