Sötét barnás vörösből rezes vörös? Hajfesték márkák?
Befestettem a hajam barnás vörösre, de sötétebb lett mint amit vártam, most így néz ki: [link]
És ebből szeretnék valami ilyesmit kihozni: [link]
Milyen hajfestékkel tudnám ezt a színt elérni? Ammóniamenteset keresek elsősorban. Előre is köszi.
Nem fog menni.
A sötétebbre festett részt nem fogja be a világosabb festék. Szóval csak a tövét fogod tudni festeni világosabbra, gondolom nem ez a cél...
Szóval fodrász, le kell szívatni és újrafesteni, de ezt otthon ne erőltesd!
Festett barnából lett szőke?
A festett haj nem ugyanúgy viselkedik, mint a természetes.
Nézd, azt csinálsz a fejeddel, amit akarsz, én 5 éve festem a barna hajam ammóniamentessel, és ha világosabb vagy vörösesebb árnyalatot akartam, mindig csak a tövét fogta be igazán. Nem volt feltűnő, meg rövid a hajam, tehát hamar le is vágták a maradék részt.
Hosszú hajon nem kísérleteznék otthon, tudom, hogy drága a fodrász, de ha nem lesz jó a végeredmény - és 95%, hogy nem lesz jó - akkor úgyis meg kell futnod a fodrász-kört is, csak a hajad fogja bánni még jobban.
Semmilyen festék nem fogja be a sötétre festett hajad rézszőkére. Le kell szívatni először, vagy használj hajradírt (az kíméletes) és utána ha minden jól ment akkor befogja már a festék. Alfaparf, Igora, Keune, Lakmé márkákat ajánlom.
(egy fodrász)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!