A diólevél tea vöröses vagy barnás fényt ad a hajnak?
Figyelt kérdés
A neten mindenhol azt olvasom, hogy barnás fényt ad,viszont egy gyógynövényes könyvben azt találtam hogy inkább vöröses fényt,egyik barátnő kipróbálta,azt mondta hogy talán picit vöröses de nyaralni van és képet még nem rakott fel úgyhogy nem tudom,hogy milyen lehet.
Aki használta annak milyen lett?(festett vörös a hajam,de nem az a rikító hanem természetes hatású és nem szeretném "elrontani")
Előre is köszi!
2013. aug. 14. 11:24
1/2 anonim válasza:
Vöröses fénye van. Erzsébet királynénk (Sissi) is diólevél teával öblítette le a haját ,ezzel kapta azt a szép gesztenyebarna színt, ami akkoriban nagy divat volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy nagyon szép haja volt:)
Akkor szerinted használhatom vörös hajra?Elég nehéz volt olyat találni ami természetesnek tűnik és nem szeretném ha barnás lenne,így is hamar kopik.
2013. aug. 14. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!