Vállig érő hajam van, és ha ki van engedve, nem tudok rendesen enni, fogat mosni, írni sem. Más is van így?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 22:40
1/5 anonim válasza:
Ja.
Vagy összefogod, eltűzöd csattal,
vagy levágatod, mint én. :)
2/5 anonim válasza:
Nekem mindig ki van engedve de sose zavart a hajam... ha zavarna levágatnám inkább. De engem az sem zavar ha az egész az arcomba lóg... megszoktam már.
3/5 anonim válasza:
Én is így voltam, amíg ettem, írtam eltűrtem a fülem mögé. :)
Azóta megnőtt a hajam. ;)
5/5 anonim válasza:
Itthon mindig össze van fogva a hajam. Máshol érdekes mód annyira nem szokott zavarni, mondjuk amíg még suliba jártam és írni kellett, de azért mindig volt nálam hajgumi vagy csat. Most meg elég hosszú hogy ne legyen az arcomban, csak a frufrum idegesítő.
Igazából már megszoktam, úgyhogy ennyi miatt nem vágatnám le teljesen rövidre. De ha állandóan zavarna és sokszor csak nyűg lenne, akkor meggondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!