Mi lehet a neve a krémnek?
Figyelt kérdés
kozmetikusnál voltam,es mikor kinyomkodta az arcomon levő miteszereket felkent egy erőssen mentolos illatú zőld krémet,mikor vegeztünk mindennel adott belőle egy keveset..nagyon szépen leviszi a pattanásokat napok alatt..kiváncsi lennék mi a neve mert elfogyott (ő pedig nyaral és nem szeretném ezzel zavarni) valakinek nem volt hasonlo kréme?2015. jún. 28. 19:36
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló, tesóm kapta a kozmetikustól, zöld, mentolos, és szárít. De ezt ő keverte ki. Valószínű a te krémeddel is ez a helyzet. Ha adott belőle, és nem pedig mondta mit vegYél, akkor saját gyártmányról lesz szó :D
2/5 A kérdező kommentje:
ahj.:( kár. várhatom amég vissza jön..tesodnak nincs bevált kréme ami hasonlo?
2015. jún. 28. 19:49
3/5 anonim válasza:
Ilyen célra jó ichtiol, zsálya gél, bár ezek barna színűek.
4/5 anonim válasza:
hát mentolos termékeket nem kellene a bőrödre kenni. : ( hosszú távon többet árt, mint használ...
5/5 A kérdező kommentje:
értem..csak..hát ez vegre levitt mindent,de azért köszönöm!! :D
2015. jún. 30. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!