Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy küzdjem le a félelmem?

Hogy küzdjem le a félelmem?

Figyelt kérdés
Szóval fel fogom tűzni a frufrum, évek után végre rávettem magam, csak félek, hogy másoknak nem fog tetszeni, vagy összefutok egy ismerőssel és furin néz rám, vagy a hátam mögött kibeszélik vagy a szemembe mondják, hogy küzdjem le? :s

2015. jún. 27. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A hajad a tied, nem azért van, hogy másoknak tetsszen.
2015. jún. 27. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon értem azt sem hogy mitől félsz, ez csak frufru, van aki naponta máshogy hordja mégsem érdekel senkit. Miért néznének rád furán?
2015. jún. 27. 15:34
 3/4 A kérdező kommentje:
mert évek óta folyamatosan úgyan úgy áll és megszokták
2015. jún. 27. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én értem hogy mire gondolsz. :) Hidd el, hogy mivel tényleg a legtöbben máshogy hordják minden nap a hajukat, nem fog annyira feltűnni, hiszen ez nem egy óriási változás. Ha neked tetszik, hordjad úgy, nem hiszem hogy ez akkora esemény lenne hogy mindenki rólad fog beszélni. Ha meg valakinek mégse tetszik? Ízlések és pofonok... Nem tetszhet minden mindenkinek. Egyébként ahogy mondani szokták: Minden csoda három napig tart. Ahhoz is hozzá fognak szokni ha hátra tűzöd. Ha esetleg mégis kibeszélnek, vagy piszkálnak miatta, gondolj arra hogy ez saját magukra nézve szégyen, ha ennyire éretlenek. Ne idegeskedj ennyire,hogy mások mit gondolnak, mert az nagyon el tudja rontani a kedvedet, meg az egész napodat. Remélem tudtam segíteni! :)
2015. jún. 27. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!