Tangle Teezer hajkefe és EOS szájbalzsamról valaki véleményt alkotna nekem?
A Tangle Teezert még csak meg szeretném venni,viszont nem tudom hol juthatok hozzá(magyarországon belül).
Egy EOS-t már rendeltem,egy málnás-grapefruitosat és hogy szerintetek melyik a legjobb íz?
Mind a kettőről véleményt elfogadok! :D
Kb bármelyik drogériában lehet már tangle teezer féléket kapni, mondjuk én 800 ft-ért rendeltem ebay-en, jobban megéri.
EOS-ban csalódtam, mivel semmiféle ajakápoló hatása nincs, ezen az áron pedig elvárnám tőle, én kivágtam a kukába, vettem Biodermát, az hatásos. Ha meg ízeket akar valaki vegyen nyalókát vagy cukorkát.
Köszönöm!
Akkor megpróbálom a tangle teezert.
Neked Salon Elite van? Én egy olyat szeretnék venni.
Nekem mindkettő van,be is váltak.Nem hittem volna,de ezzel a hajkefével tényleg nagyon jó fésülködni,mivel egyáltalán nem húzza a hajat,é ezáltal nem is tép ki felesleges hajszálakat. Szerintem ebay-ről ne rendelj,mert nagyon sok a hamisítvány,és az egy kalap sz*r. Én a WhiteHair webshopjából rendeltem,mert sokszor 20% van rá,de az iparfumeria.hu-n is tudsz rendelni vagy a pinkpandáról,de elvileg a Müllerben i van.
Az EOS nem egy rossz ajakápoló de van nála azért jobb is. Kellemes az illata meg az íze,az egy nagy pozitívum,hogy csak organikus összetevőkből áll.Tény hogy cuki a csomagolása meg nem rossz termék,de szerintem nagyon fel van fújva és azért nem is olcsó.
a tangle teezer elég jó cucc, a legjobb, amit valaha próbáltam. a mall.hu oldalon vettem, ott találtam legolcsóbban.
az ebayes 800 ft-os hamisítvány, barátnőmnek van, kalap kakit nem ér, összehasonlítani sem lehet a tt-vel.
a dm-ben kapható hasonló fésű, de majdnem 2500-2700 ft között, ennyiért már tt-t is vehetsz a mall.hu-n. :D
Én is az eredetit használom, de volt szerencsém kipróbálni másolatot is. (mármint Tangle Teezert)
Össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Az eredeti nagyon jó, nem tépi a hajat. Kislányos anyukák szeretik főleg, mert nem szenvedés a fésülködés. Én még a férfiaknak is ajánlom, mert a most divatos hátraszárított hajat nagyon jól meg lehet vele csinálni.
A szájbalzsamról nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!