Mi a véleményetek a hajápoló csodakeféről?
Ha erre gondolsz [link] akkor azt kell mondjam, hogy ilyet 700 Ft-ért lehet venni az ebay-en [link]
A hajat nagyon könnyen kifésüli, nem tépi, nem húzza és könnyen tisztítható. A haj ugyanúgy töredezik tőle, mert ha nem étkezel vitamindúsan, nem iszol elég folyadékot, vasalod/szárítod/göndöríted, minden vackot rákensz, ráfújsz, akkor nem egy hajkefe fogja megmenteni.
válaszaitokat köszönöm egyébként a hajam elég száraz( pedig használok balzsamot ),könnyen gubancolódik
Na, a Tangle Teezer tök ugyanolyan, mint amit linkeltem, csak nyél nélküli.
Elhiheted, a kínais, ebay-es "vacak" is teljesen jól működik, ezér fölösleges többezret kiadni.
Hülyeség, hogy hajápoló kefe, de az biztos, hogy kíméletesen fésüli ki a hajat. Nekem az eredeti Tangle Teezerből van 4 fajta, az Aqua Splasht kivéve a másik 3 nagyon jó (Original, Salon Elite, Compact Styler). Szerintem minden forintot megér. Eddig akárhány utánzatot néztem, mindnek keményebbek, merevebbek voltak a tüskéi. Én az iparfumeria.hu-ról rendeltem mindegyiket. A müllerben nagyon drága.
A vizes hajat is nagyon jól kifésüli. Nekem nem törik a hajam (pedig nagyon hosszú), 3 éve használom csak ezt.
Egyébként ha száraz a hajad, használj rá hajvégápolót, vagy kókuszolajat! A balzsam legtöbbször nem elég. A Balea Oil Repair nagyon jó, nem drága, és nagyon-nagyon sokáig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!